E-bike prijzen

Prijs elektrische fiets

 

Al rondkijkend bij fietsenzaken zult u zien dat de prijzen van elektrische fietsen nogal uiteenlopen. Bedragen die lopen van 1000 tot 6000 euro en soms nog wel hoger, brengen u als consument makkelijk in verwarring. Wanneer u echter even verder kijkt, zult u ook zien dat u voor de echt hele lage bedragen nooit een goede kwaliteit e-bike kunt kopen. Met in het achterhoofd de kosten van een gewone fiets kunnen e-bike prijzen nooit navenant of zelfs lager liggen. Dat betekent echter niet dat een kwalitatief goede elektrische fiets per definitie duur moet zijn. Voordat u een elektrische fiets aanschaft, doet u er goed aan eerst op een rijtje te zetten wat u precies van de fiets verlangt.

 

Steun door rotatie of trapkracht

Elektrische fietsen kennen 2 soorten ondersteuning die bepaald wordt door sensoren. Bij de aanschaf heeft u de keuze uit:

  • Rotatiesensoren. Reageren op het draaien van de pedalen. Hierbij maakt het niet uit hoeveel kracht u gebruikt. De ondersteuning is altijd optimaal.
  • Trapkrachtsensoren. Reageren niet alleen op de omwenteling van de pedalen, maar ook hoeveel kracht u erop uitoefent. Hoe harder u trapt, des te hoger de ondersteuning wordt.

Andere zaken die van belang zijn voor een goede elektrische fiets prijs is de kracht van de accu en de krachtkoppel. Sommige modellen, zoals de Kalkhoff - Agattu1.i Advance of de Agattu 3.i Move, bieden de mogelijkheid tot het insteken van een grotere accu voor een hogere prestatie. Vanzelfsprekend zijn dergelijke extra opties van invloed op de totale kosten elektrische fiets.

 

Maak altijd een proefrit

Als fietsspecialist die er belang aan hecht dat u jarenlang met plezier uw elektrische fiets gebruikt, krijgt u bij ons altijd eerlijk advies en een billijke prijs elektrische fiets. Doordat we over een ruime collectie rijwielen beschikken, kunnen we onze elektrische fiets prijzen lager houden dan een fietsenzaak die zomaar een paar e-bikes heeft staan. Daarnaast kunt u bij ons, u als premium dealer van Brompton (elektrische) vouwfietsen, de fiets voor een dag of zelfs langer als u dat wenst, ter proef meenemen. We vragen hiervoor wel een legitimatie en een kleine vergoeding.

Kalkhoff E-bikes Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Image 5.B Belt

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwe performanceLine motor van Bosch en de nieuwe Shimano naafversnelling Nexus

Bekijken
vanaf € 3799,-
Kalkhoff E-bikes endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Batavus Quip E-go extra cargo 300 Wh / 400 Wh

Elektrische fietsen

Transport maar dan gemakkelijker... 

Ideaal om bijvoorbeeld 2 kinderen, de weekboodschappen of beide tegelijk mee te vervoeren!

Deze E-bike is voorzien van een Bo

Bekijken
vanaf 2199,-
Batavus Wayz e-go active plus 400 Wh / 500 Wh

Elektrische fietsen

Een goede allrounder, deze E-bike van Batavus

Voorzien van de Bosch Active Plus line motor, welke nog krachtiger is dan de standaard Active line. Dit merkt u vooral bij wegfietsen en als

Bekijken
vanaf 2599,-
Multicycle Prestige EMB

Elektrische fietsen

Wauw! Wat een topfiets

Deze Multicycle is het topmodel uit hun collectie. Qua onderdelen doen ze dan ook bij Multicycle geen consessies. O.a. de lasnaden op het frame worden speciaal beha

Bekijken
3899,-
Multicycle Noble EM

Elektrische fietsen

Deze Multicycle heeft een super stille midden motor! Ze maken gebruik van de Brose middenmotoren, welke intern door een snaar worden aangedreven. Hierdoor is het de stilste middenmotor op de markt!

Bekijken
€ 2799
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.B Excite

Elektrische fietsen

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer
Bekijken
3099,-
Kalkhoff E-bikes Agattu 4.B Move

Elektrische fietsen

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veili

Bekijken
€ 2699,-
Kalkhoff E-bikes Endeavour 1.B Move

Elektrische fietsen

Het instap model voor eersteklas e-trekking. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor stads- en tourfietsers die op zoek zijn naar meer. 

Dit model is voorzien van een derail

Bekijken
€ 2399,-