Snelle elektrische fiets

Een snelle elektrische fiets die echt een hoge snelheid haalt? Als u daarnaar op zoekt bent, is de keuze voor een speed pedelec bij JansenCronjé snel gemaakt. Dit is een high speed e-bike die op het gebied van elektrische trapondersteuning nog een stapje verder gaat. Het is met een dergelijke snelle elektrische fiets mogelijk om een snelheid tot 45 km per uur te halen. Dat is bijvoorbeeld ideaal als u iedere dag op de fiets een lange afstand naar het werk aflegt. Of als u ervan houdt om in de vrije tijd snelheid en meters op de fiets met trapondersteuning te maken. Het is wel belangrijk om te weten dat dit type snelle elektrische fiets wettelijk gezien tot de categorie bromfietsen behoort. Het vermogen van deze turbo elektrische fietsen loopt op tot 500 Watt. U fietst dan ook snel zo snel als een gemiddelde bromfietser. Een helm is verplicht tijdens het fietsen op een snelle e-bike.


Een snelle elektrische fiets is uiteraard door het bereiken van hoge snelheden een ideaal alternatief voor het gebruik van een auto. De snelle fiets is ook te gebruiken tijdens fietsvakanties voor het afleggen van echt lange afstanden. Er is veel keuze op het gebied van speedbikes en zeker ook omdat de populariteit ervan toeneemt. JansenCronjé heeft voor u een kwalitatief en selectief aanbod beschikbaar met speedbikes van Kalkhoff. Het is zeker bij de keuze voor een snelle elektrische fiets belangrijk dat u voor kwaliteit kiest. Kalkhoff is een fietsenmerk dat garant staat voor een uitstekende kwaliteit en hoogwaardige afwerking. Dat is ook een reden dat u bij JansenCronjé dit merk in het aanbod vertegenwoordigd ziet. Als specialist in fietsgenot vinden wij het eveneens belangrijk dat u op kwaliteit mag rekenen. Daarom hebben wij niet alleen een selectie van de beste fietsmerken, maar is onze service eveneens van een hoogstaand niveau.


Wij adviseren u op een professionele en eerlijke manier bij het maken van een keuze voor een snelle elektrische fiets. De fietsenwinkel van JansenCronjé in Haarlem is geopend van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen. Heeft u vragen over de aanschaf van een snelle elektrische fiets? Neem dan vrijblijvend contact op.

Snelle bike kopen via internet of specialist?

Het antwoord is simpel: via de specialist. Wanneer u zich bedenkt hoeveel uur u op uw snelle e bike gaat doorbrengen, kan het toch niet anders dat u er eerst een proefrit mee wilt maken. Dat kan niet via internet, wel bij ons. Een elektrisch rijwiel kost tenslotte iets duurder dan een pakje boter bij de supermarkt. Tevens is het fijn dat u het een en ander uitgelegd krijgt over het onderhoud, de afstellingen en het gebruik van de fiets. Onder het genot van een kopje koffie nemen we daar alle tijd met u voor.