Snelle E-bike

Snelle elektrische fiets

Een snelle elektrische fiets die echt een hoge snelheid haalt? Als u daarnaar op zoekt bent, is de keuze voor een speed pedelec bij JansenCronjé snel gemaakt. Dit is een high speed e-bike die op het gebied van elektrische trapondersteuning nog een stapje verder gaat. Het is met een dergelijke snelle elektrische fiets mogelijk om een snelheid tot 45 km per uur te halen. Dat is bijvoorbeeld ideaal als u iedere dag op de fiets een lange afstand naar het werk aflegt. Of als u ervan houdt om in de vrije tijd snelheid en meters op de fiets met trapondersteuning te maken. Het is wel belangrijk om te weten dat dit type snelle elektrische fiets wettelijk gezien tot de categorie bromfietsen behoort. Het vermogen van deze turbo elektrische fietsen loopt op tot 500 Watt. U fietst dan ook snel zo snel als een gemiddelde bromfietser. Een helm is verplicht tijdens het fietsen op een snelle e-bike.

 

Een snelle elektrische fiets is uiteraard door het bereiken van hoge snelheden een ideaal alternatief voor het gebruik van een auto. De snelle fiets is ook te gebruiken tijdens fietsvakanties voor het afleggen van echt lange afstanden. Er is veel keuze op het gebied van speedbikes en zeker ook omdat de populariteit ervan toeneemt. JansenCronjé heeft voor u een kwalitatief en selectief aanbod beschikbaar met speedbikes van Kalkhoff. Het is zeker bij de keuze voor een snelle elektrische fiets belangrijk dat u voor kwaliteit kiest. Kalkhoff is een fietsenmerk dat garant staat voor een uitstekende kwaliteit en hoogwaardige afwerking. Dat is ook een reden dat u bij JansenCronjé dit merk in het aanbod vertegenwoordigd ziet. Als specialist in fietsgenot vinden wij het eveneens belangrijk dat u op kwaliteit mag rekenen. Daarom hebben wij niet alleen een selectie van de beste fietsmerken, maar is onze service eveneens van een hoogstaand niveau.

 

Wij adviseren u op een professionele en eerlijke manier bij het maken van een keuze voor een snelle elektrische fiets. De fietsenwinkel van JansenCronjé in Haarlem is geopend van maandag tot en met zaterdag en op koopzondagen. Heeft u vragen over de aanschaf van een snelle elektrische fiets? Neem dan vrijblijvend contact op.

Kalkhoff E-bikes Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Image 5.B Belt

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwe performanceLine motor van Bosch en de nieuwe Shimano naafversnelling Nexus

Bekijken
vanaf € 3799,-
Kalkhoff E-bikes endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.B Excite

Elektrische fietsen

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer
Bekijken
3099,-
Kalkhoff E-bikes Agattu 4.B Move

Elektrische fietsen

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veili

Bekijken
€ 2699,-
Kalkhoff E-bikes Endeavour 1.B Move

Elektrische fietsen

Het instap model voor eersteklas e-trekking. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor stads- en tourfietsers die op zoek zijn naar meer. 

Dit model is voorzien van een derail

Bekijken
€ 2399,-