Speed pedelec

Een speed pedelec is een high speed E-bike en voor de aanschaf daarvan kunt u terecht bij JansenCronjé in Haarlem. Deze tweewieler biedt elektrische trapondersteuning tot 45 kilometer per uur. Dat betekent dat er meer trapondersteuning wordt geboden in vergelijking met de standaard elektrische fietsen.


Er gelden een aantal speciale regels voor het fietsen op een speed pedelec. Zo is het namelijk verplicht dat deze high speed elektrische fiets over een bromfietskenteken beschikt om op de openbare weg te fietsen. De fietser moet bovendien minimaal over een AM rijbewijs beschikken. Verder geldt de verplichting om een helm te dragen. Dat kan een bromfietshelm zijn of een speciale speed pedelec helm.


JansenCronjé heeft voor u altijd de ideale speed pedelec beschikbaar. U kunt de high speed elektrische fiets bijvoorbeeld aanschaffen voor het woon-werkverkeer. Of voor recreatieve doeleinden gebruiken om lange afstanden af te leggen. In ons aanbod hebben wij onder meer verschillende speed pedelecs beschikbaar van het merk Kalkhoff uit de lijn Kalkhoff Integrale. Ook hebben wij in het assortiment speed E-bikes van Focus opgenomen.


De trapondersteuning tot 45 kilometer per uur maakt dat u nog veel sneller vooruit komt. De regels voor het fietsen op een speed pedelec zijn hetzelfde als de regels die voor bromfietsen gelden. U mag 45 kilometer per uur op de rijbaan en 30 kilometer per uur op het bromfietspad als deze zich binnen de bebouwde kom bevindt. Buiten de bebouwde kom mag u 40 kilometer per uur fietsen op het bromfietspad.


Aangezien wij een veelzijdig samengesteld assortiment met speed pedelecs beschikbaar hebben, kunt u met meerdere wensen rekening houden. Het design varieert bijvoorbeeld net als de specifieke kenmerken die van toepassing zijn op de snelle elektrische fiets. JansenCronjé helpt u graag bij het maken van de perfecte keuze. U bent dan ook van harte welkom in onze fietsenwinkel aan de Generaal Cronjéstraat 160 in Haarlem.