Sportieve elektrische fiets

Een sportieve elektrische fiets voldoet aan meerdere kenmerken. In de eerste plaats is al sprake van een sportief design. Bijvoorbeeld door de wijze waarop het frame is vormgegeven en het zadel is ontworpen. Het complete plaatje van een elektrische fiets maakt of deze een sportief karakter heeft. In aanvulling daarop is het zo dat er andere sportieve eigenschappen aanwezig zijn. Bijvoorbeeld versnellingen. Een systeem met versnellingen maakt dat er  mogelijkheden zijn om met de trapweerstand te variëren. Hierdoor is de sportieve e-bike ook geschikt om hele lange afstanden door weer en wind af te leggen.


JansenCronjé is de specialist in fietsgenot in Haarlem waar u een ruime keuze heeft uit verschillende sportieve elektrische fietsen. Wij voeren merken van een hoogwaardig niveau die garant staan voor de beste kwaliteit. Onze medewerkers voorzien u graag van een professioneel advies bij het maken van een keuze. Bent u op zoek naar een elektrische fiets om mee te toeren? Of naar een allround e-bike met een sportieve look? Op basis van uw wensen laten wij u graag kennismaken met een selectie uit ons aanbod. Wij hebben in het assortiment onder meer sportieve elektrische fietsen van het merk Kalkhoff beschikbaar. Bijvoorbeeld het model Kalkhoff Agattu Excite i-8. In plaats van een ketting beschikt deze sportieve elektrische fiets over een snaar. De Kalkhoff Voyager Move i-8 is ideaal om er in het weekend op uit te gaan en het model Endeavour 5.l Excite is een perfecte toerfiets voor intensief gebruik. Zo hebben wij ook uitvoeringen van andere merken beschikbaar. Bijvoorbeeld van de merken Batavus en Multicycle.


Als u bij JansenCronjé in de fietsenwinkel in Haarlem langskomt, is het mogelijk om een proefrit te maken op een sportieve elektrische fiets. Zo ervaart u tijdens het fietsen het gemak en het comfort en is het gemakkelijker om een keuze te maken. Wij vinden het belangrijk onze klanten een persoonlijke en professionele service te bieden. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en beschikken over de expertise om u van het beste advies te voorzien. JansenCronjé ziet graag dat u tevreden bent met uw aanschaf van een sportieve elektrische fiets.

Het oog wil ook wat

Wanneer u voor een sportieve e bike gaat kijken, speelt de functie en het weggedrag van de fiets een belangrijke rol. Dat is ook altijd het eerste advies dat we geven, wanneer u bij ons een fiets komt kopen. Maar laten we eerlijk wezen, het oog wil ook wat. Hij mag dus best een snelle look hebben. Een mooi slank zadeltje, recht stuur en een in het frame weggewerkte accu, maakt een e-rijwiel meteen een stuk sportiever. Bekijkt u onze dynamische Kalkhoff E-bikes eens. Speciaal attenderen we u op de Image 5.B Belt BLX. Best wel strak toch, zo’n zwart/wit of zwart/grijze e-sportfiets?