Vouwfiets aanbieding

Ook wij komen er regelmatig mee: een vouwfiets aanbieding. Voor u een voordelige manier om in het bezit te komen van een normaal veel duurder model en voor ons betekent het weer een tevreden klant erbij in ons bestand. Net als alle andere gebruiksartikelen zijn ook fietsen aan trends onderhevig. Als fietsenspecialist volgen we die trends vanzelfsprekend op de voet. Zodra bijvoorbeeld de fietskettingloze vouwfiets Beixo met een nieuw high-tech snufje komt of Brompton met nog een lichter model, gaan de voorliggende typen vouwfiets de aanbieding in. En heeft u dan een minder goede vouwfiets? Integendeel, u maakt just handig gebruik van de beweging in de markt en scoort op het juiste moment een eerste kwaliteit goedkope vouwfiets.


Simpele of chique vouwfiets?

Bij ons hoeft u echter niet te wachten op de volgende vouwfiets aanbieding. Wanneer u ons plooifiets assortiment doorscrolt zult u zien dat u voor een prijs die doet denken aan een flinke prijskorting een zowel simpele als chique vouwfiets kopen kunt. Bijvoorbeeld de Tern Link C3i met 3 versnellingen en veilige velgremmen of de Tern Link B7. Deze laatste is voorzien van een derailleursysteem met 7 versnellingen. U fietst al op een simpele Tern voor enkele honderden euro’s.


Wijk niet af van uw voorkeur

Wanneer u zegt: “ja, nu ga ik een vouwfiets kopen,” is het logisch dat u eerst de aanbiedingen voor vouwfietsen raadpleegt. Het zou mooi meegenomen zijn, wanneer het type en model dat u zoekt ook net op dat moment in de reclame is. Als fietsenspecialist willen we u, met alle respect, erop attenderen dat hoe aantrekkelijk de vouwfietsaanbieding ook is, wanneer het rijwiel niet aansluit op uw wensen, koop hem dan niet. De kans is groot dat u later spijt krijgt van uw aankoop en niet het comfort ervaart wat u voor ogen had.


Voel het verschil

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken: koop de vouwfiets die bij u past. Kijk naar het parcours dat u wilt afleggen, de handzaamheid en het gemak van het in- en uitvouwen. 10 seconden op het vouwen en 500 gram verschil in gewicht lijken niet veel, totdat u meerdere keren per dag de fiets moet dragen of in- en uitklappen. Wanneer u zich aan het oriënteren bent voor de aankoop of op zoek bent naar een vouwfiets aanbieding, nodigen we u graag bij ons in de winkel uit. We hebben standaard meerdere merken en modellen voor u op voorraad staan, zodat u het verschil kunt voelen en de vouwfietsen zelf kunt uitproberen. Ons meest verkochte merk is Brompton. Hier hebben we dan ook meerdere tientallen vouwfietsen van staan. En wie weet, misschien is het voor u interessant zelf uw fiets samen te stellen. Neemt u gerust contact met ons op en laat ons u een vouwfiets aanbieding offreren.