Elektrische fiets dames

Een elektrische fiets voor dames is in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Dat maakt het mogelijk om met bepaalde voorkeuren op het gebied van fietscomfort rekening te houden. JansenCronjé voert een assortiment met e-bikes van verschillende kwaliteitsmerken. Zo heeft u de mogelijkheid om een elektrische fiets voor dames te kopen van het merk Kalkhoff. Of van Batavus. De fietsfabrikanten die wij in het aanbod vertegenwoordigen vervaardigen uiteenlopende soorten elektrische damesfietsen. Kalkhoff staat als fietsproducent bijvoorbeeld bekend om de accu die zich onder het zadel bevindt. Batavus staat als merk voor het ontwerpen van oerdegelijke en solide fietsen die een lange levensduur garanderen. Een elektrische fiets is populair onder een grote groep fietsers. Daar waar e-bikes eerst zijn ontworpen om ondersteuning aan ouderen te bieden, profiteren ook jongeren nu volop van het gemak.


De damesmodellen bieden een lage instap. Dat is tegenwoordig voor mannen vaak ook een aanleiding om de keuze voor een elektrische fiets voor dames te maken. De geboden trapondersteuning is het grootste voordeel van deze fietsen. Dat is niet alleen ideaal om een lange afstand tussen huis en werk te overbruggen. Ook met betrekking tot het recreatieve karakter biedt een elektrische fiets voor dames uitkomst. Er is als het ware sprake van een duwtje in de rug en dat is als een groot comfort te ervaren. Verder is er nog een voordeel en dat is dat de snelheid veel groter is dan op een gewone fiets. Zo is het mogelijk om tot 25 km per uur te fietsen. De mobiliteit wordt automatisch vergroot met het gebruikmaken van een elektrische damesfiets. Dat is voor senioren en mensen met een beperkte mobiliteit een uitkomst.


JansenCronjé is een moderne fietsspecialist die zich heeft ontwikkeld tot dé specialist in fietsgenot. In onze fietsenwinkel is het mogelijk om u uitgebreid te laten adviseren over de aankoop van een elektrische fiets voor dames. Onze medewerkers zijn professioneel ingesteld en beschikken over de nodige expertise om u het beste advies te geven. Wij luisteren daarbij uiteraard naar uw wensen. Naast de verkoop van allerlei soorten fietsen beschikken wij eveneens over een werkplaats. Deze werkplaats is onder meer ingericht voor de reparatie en onderhoud van elektrische fietsen.

Soorten frames

Net als bij gewone fietsen zijn dames e bikes uitgerust met een damesframe. Een damesfiets heeft een lager instapframe dan een herenfiets. Dit is om makkelijk met een rok te kunnen opstappen en fietsen. Om diezelfde reden is ook de punt van een dameszadel minder spits. Vervolgens is er nog een derde framesoort en dat is het ‘extra lage ruime instap frame’. Dit is een unisex fiets en bedoeld voor mensen die vanwege bepaalde redenen moeite hebben met op- en afstappen. Goed voorbeelden hiervan zijn onze E-bike Agattu 3.B move van Kalkhoff en de Batavus Quip E-go Extra Cargo 300Wh/400Wh.