Type fietsen

Hieronder vindt u een greep uit de diverse categorieën die wij aanbieden. Staat uw categorie er niet tussen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Vouwfietsen

Heeft u interesse in een vouwfiets? Bij ons in de winkel hebben wij diverse merken en modellen op voorraad staan, zodat u de verschillen goed kunt voelen en testen.

Elektrische vouwfietsen

Een elektrische vouwfiets fiets erg licht en is ultracompact. Daardoor de ideale reisgenoot als u met het openbaar vervoer reist en nog een paar kilometer moet overbruggen naar uw bestemming.

Elektrische fietsen

Wilt u een duwtje in de rug? Minder bezweet op uw werk aankomen? Dan is een elektrische fiets een goede keus voor u.

Speedbikes (45 km/u)

WAUW! Wilt u écht 45 km p/uur rijden zonder te zweten? Niet ieder weekend hoeven te poetsen en smeren? Dan is deze fiets ons advies!

Sportfietsen

Heerlijk sporten op zondagochtend in de duinen? Crossen door het bos of suizen over de fietspaden, wij hebben voor ieder wat wils!

Tourfietsen

Altijd al lekker eropuit gewild op de fiets? Kies dan voor een echte reisfiets. Deze zijn speciaal gebouwd op de langere stukken rijden, zonder al te moe te worden.

Stadsfietsen

De echte stadsfietsen, zonder al te veel poespas.

Sportieve stadsfietsen

Zowel boodschappen als toeren? Met de fietsen uit deze selectie kan het! Deze modellen combineren het licht fietsende van de tourfiets met het mindere onderhoud & minder kwetsbare van de stadsfiets.

Transportfietsen

Veel te vervoeren? Geen interesse in de zondagse ritjes? Kies dan een fiets uit deze selectie. Wij leveren diverse merken met elk hun sterke en zwakke punten. Ook heerlijk licht fietsende transportfietsen bestaan tegewoordig!

Kindervervoer

In deze selectie vallen alle fietsen die uitermate geschikt zijn om de kinderen mee te vervoeren!