Fietsenwinkel Haarlem

Een fietsenwinkel in Haarlem met een ruim en divers aanbod van fietsen, waar u op een persoonlijke manier wordt benaderd: dat is JansenCronjé. U kunt voor verschillende soorten fietsen bij ons terecht. Zo zijn wij specialist in vouwfietsen, maar kunt u ook een E-bike of reguliere fiets kopen. Het fietsaanbod is gericht op volwassenen, maar ook op scholieren voor wie wij stevige en comfortabele uitvoeringen beschikbaar hebben.

Deskundig advies

In onze fietsenwinkel in Haarlem wordt u op een persoonlijke manier benaderd. Wij nemen de tijd voor u en geven graag advies dat onderdeel is van de klantgerichte en uitgebreide service. Bovendien zijn de medewerkers gediplomeerd en altijd behulpzaam. Deskundigheid is dan ook gegarandeerd en dat is zeker met de hightech fietsen in deze moderne tijd belangrijk. Wij gaan dan ook met de tijd mee en zijn in dat opzicht tijdens openingstijden ook via WhatsApp te bereiken. Berichten worden twee keer per dag gecontroleerd, maar u kunt ook gewoon bellen of natuurlijk in Haarlem langskomen in onze fietsenwinkel.

Verkoop en reparatie

JansenCronjé is een echte fietsspecialist. Dat betekent dat wij niet alleen fietsen verkopen, maar ook reparaties uitvoeren. De reparaties worden vakkundig en snel uitgevoerd door onze fietsmonteurs. Na de reparatie sturen wij u een sms, zodat de fiets klaar is om mee te nemen als u komt. Doorgaans kunnen wij alle reparaties binnen een dag uitvoeren. Naast de fietsverkoop en reparaties bieden wij verder een ruim assortiment met accessoires, zoals voor de Brompton vouwfiets. U kunt bijvoorbeeld in onze fietsenwinkel in Haarlem terecht om voor deze vouwfiets een voortas, transporthoes of originele titanium onderdelen te kopen, Dit is nog maar een beperkte opsomming. Voor het vervoeren van kinderen op de vouwfiets kunt u bijvoorbeeld een IT-CHAIR aanschaffen. Dat is een extra zadel dat op het frame wordt bevestigd. Of een Bryan adapter voor kinderzitjes om uw kind in een Bobike mini + voorzitje te vervoeren. Of u nu op zoek bent naar een fiets, E-bike, vouwfiets, accessoires of uw fiets wilt laten repareren bij de fietsenwinkel van JansenCronjé in Haarlem kunt u altijd terecht.

Vouwfiets ruime keuze

Als u veel gebruik maakt van de trein en vanaf het station nog een aantal kilometers moet overbruggen is een vouwfiets een uitkomst. Opgeklapt mogen deze namelijk zonder extra kosten met u mee in de trein. Zo kunt u snel en comfortabel op uw plaats van bestemming komen zonder dat u lang moet lopen. Wij bieden kwalitatief hoogstaande vouwfietsen aan van de merken Brompton, Beixo en Tern. Als regionale Brompton dealer hebben wij een ruime selectie fietsen in onze fietsenwinkel in Haarlem staan. Met keuze uit handige accessoires en u kunt de diverse merken vergelijken om te kijken welke vouwfiets het beste past voor uw gebruik.

Elektrische fiets

Met een elektrische fiets kunt u sneller en langer fietsen zonder dat het u veel moeite kost. Door de elektrische trapondersteuning bent u snel weg bij het stoplicht en fietst u moeiteloos de andere weggebruikers voorbij, zelfs bij stevige wind. Met een hoogwaardig afgewerkte fiets van het merk Kalkhoff of Batavus bent u verzekerd van jarenlang fietsplezier. In onze fietsenzaak in Haarlem hebben we een ruime keuze op voorraad. U kunt eenvoudig een proefrit maken en de verschillende modellen onderling samen met een van onze fietsenspecialisten bekijken.

Elektrische vouwfiets

Als u op zoek bent naar elektrische fiets die u ook gemakkelijk kunt meenemen hebben wij een aantal prachtige elektrische vouwfietsen van de merken Brompton en Beixo voor u. Elke dag met de trein naar uw werk gaat dan sneller en comfortabeler dan u gewend bent. Met weinig inspanning fietst u van en naar het station. En omdat de fiets opgevouwen weinig ruimte inneemt mag deze zonder extra kosten met u mee de trein in. Bekijk ze in onze winkel in de Cronjéstraat in Haarlem Noord.

Schoolfietsen

Wij hebben ruime keuze schoolfietsen. Maakt uw kind de stap van de basisschool naar de middelbare school dan heeft uw kind vaak een grotere fiets nodig. Populair zijn de modellen met een mand of kratje voorop. Wij hebben een ruime keuze fietsen in voorraad van diverse gerenommeerde merken. En uiteraard leuke fietskratten in frisse kleuren. Uw kind kunt komen proeffietsen bij uw fietsenwinkel in Haarlem!