Transportfiets | JansenCronjé

Een transportfiets onderscheidt zich aan de hand van de aanwezigheid van een voordrager die zich voorop de fiets boven het voorwiel bevindt. Deze voordrager zorgt ervoor dat u extra gemakkelijk spullen mee kunt nemen. Bijvoorbeeld een grote tas of boodschappen die u in een kist kunt doen. Er zijn namelijk speciale fietskratten beschikbaar die u voorop het voorrek van de transportfiets kunt monteren. Zo wordt het transport van allerlei artikelen nog gemakkelijker gemaakt. Met betrekking tot het design en overige eigenschappen van de transportfiets zijn er allerlei variaties beschikbaar. Het assortiment met dit type fietsen is in onze fietsenwinkel in Haarlem veelzijdig van samenstelling.

 

Het karakter van de transportfiets kan heel stoer en robuust zijn of net even wat meer speels en elegant. Uiteraard zijn er zowel transportfietsen voor dames als heren beschikbaar. Als damesfiets en als herenfiets is de transportfiets uitgegroeid tot een van de meest populaire soorten fietsen. Ook onder kinderen die de afstand van huis naar de middelbare school afleggen, is het een ideale en gewaardeerde fiets. Misschien denkt u dat de transportfiets door de vrij stevige en sterke uitstraling zwaar fietst, maar niets is minder waar. Er wordt met de eigentijdse transportfietsen juist extra veel comfort en gemak geboden. Bijvoorbeeld met de aanwezigheid van versnellingen.

 

  • Keuze uit verschillende designs
  • Keuze uit meerdere kleuren
  • Keuze uit diverse merken
  • Keuze voor dames en heren

 

Een extra voordeel is dat elke transportfiets bij JansenCronjé in Haarlem ook is voorzien van een stevige bagagedrager. Dat betekent dat er dus zowel voorop de fiets als achterop de fiets gemakkelijk transport wordt geboden. Bij elk model worden verschillende opties geboden, bijvoorbeeld ten aanzien van de keuze voor een kleur. Of met betrekking tot een uitvoering van de transportfiets met of zonder versnellingen.

Azor Ameland

Transport

De Azor Ameland,

Een speciaal samengestelde fiets van Azor, ook ontworpen voor de zware lasten. Niet eens de allersterkste uit de collectie, maar wat een pracht fiets om naar te kijk

Bekijken
vanaf 679,-
Azor Heavy Duty

Transport

De Azor heavy duty doet alles wat zijn naam belooft.
Speciaal gemaakt om de zwaardere lasten gemakkelijk te kunnen dragen.

Bij de firma azor bieden ze aan om een fiets geheel

Bekijken
vanaf 715,-
BSP Metropolis

Transport

Als beste getest in de AD fietsentest 2015. Met een 9,7 de absolute winnaar in zijn categorie.

Groot transport voor een klein prijsje.

De fiets

Bekijken
vanaf 599,-
Batavus CNCTD

Transport

De winnaar van de ANWB Kampioen brugklasfietsen test!

De CNCTD is een solide en veilige transportfiets met een vrolijke, kleurrijke vormgeving.

De fiets is voorzien va

Bekijken
vanaf 599,-