Kalkhoff

Kalkhoff

 

Kalhoff bestaat al sinds 1919 en is een oerdegelijk Duits merk dat telkens weer met innovaties komt op het gebied van elektrische fietsen. Alle E-bikes worden ontwikkeld en getest, maar ook geproduceerd in Duitsland. JansenCronjé is een specialist in de verkoop van de E-bikes van dit kwaliteitsmerk. De elektrische fietsen zijn in verschillende uitvoeringen en in uiteenlopende prijsklassen verkrijgbaar.

 

U kunt tijdens uw bezoek aan de fietsenwinkel van JansenCronjé met uw voorkeuren en met het gebruiksdoel rekening houden. De E-bikes worden namelijk voor diverse doeleinden en gebruiksdoelen ontwikkeld, waarbij uiteraard de elektrische trapondersteuning voorop staat. Kalhoff brengt verschillende series op de markt, zoals E-Trekking, E-City en E-Urban. Elk model dat geproduceerd wordt, kan als een topmodel worden beschouwd. Niet alleen qua design, maar zeker ook met betrekking tot de functionele eigenschappen.

 

U profiteert bij JansenCronjé in de fietsenzaak van meerdere voordelen als u een E-bike van Kalkhoff aanschaft. Uiteraard kunt u bij ons op een gedegen advies rekenen bij het maken van een keuze. Uw wensen kunnen worden doorgesproken en aan de hand daarvan tonen wij u graag de ideale Kalkhoff E-bike. U kunt na het kopen van een elektrische fiets bij ons bovendien rekenen op nog meer voordelen. Zo krijgen onze klanten die een fiets hebben gekocht een VIP-behandeling. Dat betekent voorrang bij een servicebeurt en voorrang bij reparaties die uitgevoerd moeten worden.

 

De elektrische fietsen van Kalkhoff behoren tot onze topmodellen op het gebied van E-bikes. Dat er topmodellen geproduceerd worden, blijkt onder meer uit de nationale fietstest die ieder jaar wordt gehouden en waarbij dit topmerk al meerdere keren in de prijzen is gevallen. Als u van plan bent een Kalkhoff E-bike aan te schaffen, bent u van harte welkom in de winkel van JansenCronjé in Haarlem. U kunt ons vinden aan de Generaal Cronjéstraat 160 in Haarlem. Wilt u eerst meer informatie? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 023 - 52 56 125.

Kalkhoff E-bikes Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Image 5.B Belt

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwe performanceLine motor van Bosch en de nieuwe Shimano naafversnelling Nexus

Bekijken
vanaf € 3799,-
Kalkhoff E-bikes endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.B Excite

Elektrische fietsen

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer
Bekijken
3099,-
Kalkhoff E-bikes Agattu 4.B Move

Elektrische fietsen

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veili

Bekijken
€ 2699,-
Kalkhoff E-bikes Endeavour 1.B Move

Elektrische fietsen

Het instap model voor eersteklas e-trekking. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor stads- en tourfietsers die op zoek zijn naar meer. 

Dit model is voorzien van een derail

Bekijken
€ 2399,-