Kalkhoff

Kalkhoff

 

Kalhoff bestaat al sinds 1919 en is een oerdegelijk Duits merk dat telkens weer met innovaties komt op het gebied van elektrische fietsen. Alle E-bikes worden ontwikkeld en getest, maar ook geproduceerd in Duitsland. JansenCronjé is een specialist in de verkoop van de E-bikes van dit kwaliteitsmerk. De elektrische fietsen zijn in verschillende uitvoeringen en in uiteenlopende prijsklassen verkrijgbaar.

 

U kunt tijdens uw bezoek aan de fietsenwinkel van JansenCronjé met uw voorkeuren en met het gebruiksdoel rekening houden. De E-bikes worden namelijk voor diverse doeleinden en gebruiksdoelen ontwikkeld, waarbij uiteraard de elektrische trapondersteuning voorop staat. Kalhoff brengt verschillende series op de markt, zoals E-Trekking, E-City en E-Urban. Elk model dat geproduceerd wordt, kan als een topmodel worden beschouwd. Niet alleen qua design, maar zeker ook met betrekking tot de functionele eigenschappen.

 

U profiteert bij JansenCronjé in de fietsenzaak van meerdere voordelen als u een E-bike van Kalkhoff aanschaft. Uiteraard kunt u bij ons op een gedegen advies rekenen bij het maken van een keuze. Uw wensen kunnen worden doorgesproken en aan de hand daarvan tonen wij u graag de ideale Kalkhoff E-bike. U kunt na het kopen van een elektrische fiets bij ons bovendien rekenen op nog meer voordelen. Zo krijgen onze klanten die een fiets hebben gekocht een VIP-behandeling. Dat betekent voorrang bij een servicebeurt en voorrang bij reparaties die uitgevoerd moeten worden.

 

De elektrische fietsen van Kalkhoff behoren tot onze topmodellen op het gebied van E-bikes. Dat er topmodellen geproduceerd worden, blijkt onder meer uit de nationale fietstest die ieder jaar wordt gehouden en waarbij dit topmerk al meerdere keren in de prijzen is gevallen. Als u van plan bent een Kalkhoff E-bike aan te schaffen, bent u van harte welkom in de winkel van JansenCronjé in Haarlem. U kunt ons vinden aan de Generaal Cronjéstraat 160 in Haarlem. Wilt u eerst meer informatie? Dan kunt u ons telefonisch bereiken via 023 - 52 56 125.

Kalkhoff Sahel 3.i Move (Compact)

Elektrische fietsen

Een hoogwaardige elektrische fiets, maar dan wel in een zeer compacte en praktische uitvoering. Ideaal voor bijvoorbeeld op de boot of om mee te nemen met de camper. Maar ook als u gewoon weinig ru

Bekijken
vanaf € 2399,-
Kalkhoff Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff Image 5.i advance blx Belt drive

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. 3 jaar garantie bij Impulse op motor en accu!

De fiets is voorzien van een Impulse E

Bekijken
€ 3499
Kalkhoff Integrale i-11 SPEED E-bike

Speedbikes

Een fiets die ondersteund tot 45 kilometer per uur! De 350W motor maakt dit mogelijk, zonder zelf teveel inspanning te leveren. Een kruissnelheid voor ongetrainde mannen of vrouwen van rond de 37 k

Bekijken
€ 5199,-
Kalkhoff Integrale I-10 SPEED E-bike

Speedbikes

Een fiets die ondersteund tot 45 kilometer per uur! De 350W motor maakt dit mogelijk, zonder zelf teveel inspanning te leveren. Een kruissnelheid voor ongetrainde mannen of vrouwen van rond de 37 k

Bekijken
€ 4499,-
Kalkhoff endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Kalkhoff Agattu 3.i Excite Belt drive

Elektrische fietsen

De luxere variant van de Agattu Move, onder andere vanwege de snaar in plaats van een ketting!

De voordelen van een snaar raken steeds meer bekend bij de fietsenmerken, en er worden dus o

Bekijken
€ 3199
Kalkhoff Endeavour 5.I Advance

Elektrische fietsen

Tourfiets voor intensief gebruik, met een hoogwaardige kwaliteit onderdelen.

De accu is bij dit model 'verstopt' in het frame. Dat maakt het een hele strakke fiets om te zien, met

Bekijken
vanaf 3299,-