Kalkhoff herenfiets | JansenCronjé

Het is belangrijk dat u bij het kopen van een Kalkhoff herenfiets voorzien wordt van een gedegen advies. Jansencronjé is specialist in de verkoop van deze elektrische fietsen en beschikt over een uitgebreide expertise. Onze kennis en ervaring zetten wij in om u van een uitgebreid advies te voorzien op basis van uw wensen. U kunt bij ons in de fietsenwinkel rekenen op een persoonlijk en eerlijk advies. Wij zien namelijk graag dat u tevreden bent en blijft met de aankoop van een Kalkhoff herenfiets. Dat wij de mogelijkheid bieden om de ideale E-bike te leveren, komt onder meer doordat er veel opties zijn om uit te kiezen. Bijvoorbeeld de keuze uit een Bosch of Impuls middenmotor. De accu kan onder het zadel geplaatst worden en dat vormt de basis voor de perfecte gewichtsverdeling. Dat merkt u aan de stabiele wegligging.

 

Het professionele advies is een van de voordelen die u ervaart bij de aankoop van een Kalkhoff herenfiets in de fietsenzaak van JansenCronjé. U profiteert echter van nog meer voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gratis een proefrit te maken. Op deze manier beleeft u de voordelen van de elektrische fiets in de praktijk. Enkele maanden na aankoop van de Kalkhoff herenfiets is er bovendien sprake van een servicebeurt. Kalkhoff is de kampioen als het gaat om het produceren van elektrische fietsen en een zeer betrouwbaar Duits fietsenmerk dat degelijkheid en kwaliteit combineert. Op het gebied van E-bikes is Kalkhoff onderscheidend, zoals JansenCronjé onderscheidend is in het bieden van de beste service.

 

Indien u bij JansenCronjé in de fietsenwinkel in Haarlem Noord een Kalkhoff herenfiets aanschaft, profiteert u tijdens elke fietstocht weer van vele voordelen. Bijvoorbeeld van de ideale gewichtsverdeling, maar ook van de betrouwbaarheid van de accu, motor en computer. Daarnaast is er sprake van veilig fietsen doordat er meer controle is over de E-bike. Dat komt doordat de motor niet trekt, maar duwt. Op het moment dat u stopt met trappen, stopt ook de ondersteuning. Bovendien is er een langere levensduur in verband met het unieke schakelsysteem dat ervoor zorgt dat de motor even onderbreekt tijdens het schakelen. Uiteraard kunt u na aankoop van de Kalkhoff herenfiets bij ons ook terecht voor het onderhoud.

Kalkhoff E-bikes Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Image 5.B Belt

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwe performanceLine motor van Bosch en de nieuwe Shimano naafversnelling Nexus

Bekijken
vanaf € 3799,-
Kalkhoff E-bikes endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.B Excite

Elektrische fietsen

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer
Bekijken
3099,-
Kalkhoff E-bikes Agattu 4.B Move

Elektrische fietsen

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veili

Bekijken
€ 2699,-
Kalkhoff E-bikes Endeavour 1.B Move

Elektrische fietsen

Het instap model voor eersteklas e-trekking. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor stads- en tourfietsers die op zoek zijn naar meer. 

Dit model is voorzien van een derail

Bekijken
€ 2399,-