Kalkhoff Integrale | JansenCronjé

Kalkhoff Integrale staat voor innovatie, maar ook voor inspiratie en vooral integratie. Het is niet voor niets dat JansenCronjé deze lijn van E-bikes als elektrische topper beschouwd. De Kalkhoff Integrale is in vele opzichten de fiets van de toekomst, maar nu al voor u beschikbaar. Er zijn onderscheidende kenmerken van toepassing die een groot verschil maken en dat ervaart u vanaf het eerste moment dat u op deze elektrische fiets wegrijdt.

 

Een opvallend kenmerk is bijvoorbeeld de perfecte integratie van zowel de accu als de motor. Bovendien is er sprake van een krachtig draaimoment dat wel kan oplopen tot 80 Nm. Met de ultramodus kunt u gebruikmaken van een extra versnelling. Daarnaast is het zo dat de Kalkhoff Integrale over uitgebreide functies beschikt. Daarbij kunt u onder meer denken aan een geavanceerde navigatiefunctie. Deze producent van elektrische fietsen onderscheidt zich op meerdere gebieden. Kalkhoff heeft namelijk het voordeel dat naast het ontwikkelen van de onderstellen de aandrijvingssystemen geproduceerd worden in eigen beheer. Dat is ook een reden dat er bij de Kalkhoff Integrale weer eens sprake is van een technisch hoogstandje. Ieder onderdeel van de elektrische fiets sluit tot in detail op elkaar aan.

 

De serie Kalkhoff Integrale bestaat uit meerdere modellen, zodat u altijd nog met specifieke wensen en voorkeuren rekening kunt houden. Uiteraard vertelt JansenCronjé u graag alles over de verschillen en unieke eigenschappen. De Kalkhof Integrale 8 is bijvoorbeeld een topmodel dat over een afneembare geïntegreerde accu beschikt en is uitgerust met het Impulse Evo aandrijvingssysteem. Dit betreft een stil en krachtig systeem met als voordeel dat het display van het systeem aan uw smartphone kan worden gekoppeld.

 

Kalkhoff Integrale komt voort uit een unieke lijn van het gerenommeerde fietsenmerk dat in Duitsland gevestigd. U kunt dan ook rekenen op een uitermate hoogwaardige kwaliteit van de materialen en uitvoering. Maak vrijblijvend kennis met de modellen uit de serie Kalkhoff Integrale in de fietsenwinkel JansenCronjé. Wij zijn gevestigd aan de Generaal Cronjéstraat 160 in Haarlem.

Kalkhoff E-bikes Agattu 1.i Advance

Elektrische fietsen

Heerlijk model voor de stad of incidenteel een tourtocht, met ruime instap!

Een scherpe prijs voor een fiets met deze uitrusting. Uiteraard met de zeer goede, hydraulische remmen, 7 versn

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Image 5.B Belt

Elektrische fietsen

Wauw! Een van de mooiste modellen die Kalkhoff maakt. De accu is 'verstopt' in het frame. Uitgerust met de nieuwe performanceLine motor van Bosch en de nieuwe Shimano naafversnelling Nexus

Bekijken
vanaf € 3799,-
Kalkhoff E-bikes endeavour 1.i Move

Elektrische fietsen

Zin om in het weekend lekker te touren? Maar dan zonder te zweten? Deze Kalkhoff met derailleur kan het aan.

Dit model is voorzien van een derailleur met 8 versnellingen achter en de krac

Bekijken
vanaf € 2149
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorig

Bekijken
€ 2699
Kalkhoff E-bikes Agattu 3.B Excite

Elektrische fietsen

  1. Veel minder onderhoud dan een ketting
  2. U hoeft een snaar niet te smeren
  3. Omdat deze niet gesmeerd hoeft, blijft er ook geen zand/modder en dergelijke plakken (nooit meer
Bekijken
3099,-
Kalkhoff E-bikes Agattu 4.B Move

Elektrische fietsen

Het instapmodel van het comfort e-segment. De Agattu 4.B Move is voorzien van de perfect geïntegeerde Bosch Active Line Plus motor met intube 500Wh accu en lage instap. Voor comfortabel, veili

Bekijken
€ 2699,-
Kalkhoff E-bikes Endeavour 1.B Move

Elektrische fietsen

Het instap model voor eersteklas e-trekking. De Endeavour 1.B Move is de perfecte e-bike voor stads- en tourfietsers die op zoek zijn naar meer. 

Dit model is voorzien van een derail

Bekijken
€ 2399,-