Home Kalkhoff Agattu 3.i Move

Kalkhoff - Agattu 3.i Move

Elektrische fietsen

Een zeer comfortabele, krachtige en op alle punten goed scorende fiets.

Dit model is voorzien van de nieuwste Kalkhoff Impulse EVO next motor. Deze motor is een doorontwikkeling van vorige modellen, en is nu nog krachtiger en beter geworden. Ook heeft het display een metamorfose ondergaan. Deze is nu via Bluetooth te koppelen aan uw telefoon, en heeft vele functie's zoals restant actieradius in kilometers, verbruiksmeter en usb laadaansluiting.

Zoals weinig andere goede merken een accu die geplaatst is onder het zadel, dit zorgt er voor dat de gewichtsverdeling beter is en dat daardoor de fiets nog stabieler is. Kom dit gerust uitproberen in de winkel met een proefrit!

  • Impulse Evo next motor met 80 Nm koppel (krachtige hulp indien gewenst met wegfietsen & brug op)
  • Met een grote 621 Wattuur accu, een actieradius tot 205 km (alleen onder optimale omstandigheden...)
  • Voorvork vering aan en uit te zetten, handig in de heuvels.
  • Hydraulisch ( op oliedruk) remsysteem
  • Nieuw frameontwerp; lage instap en toch zeer stabiel
  • Anti roest behandelde ketting
  • 1 sleutel systeem: met 1 sleutel zowel de accu als slot bedienen.
  • Shimano nexus 7 versnellingen

Leverbaar in de kleur mat zwart, mat zilver, wine rood

Kalkhoff is een gerenommeerd fietsenmerk uit Duitsland, welke in Nederland steeds bekender wordt. De fietsen zijn nog echt 'made in Germany'.
Ze onderscheiden zich van de andere merken doordat ze gebruik maken van hun eigen ondersteuningssysteem, Impulse genoemd.
Dit is een verfijnder systeem dan bijvoorbeeld Panasonic of Bosch, door het gebruik van meerdere sensoren (hier ziet u niets van, maar u voelt het wel!)
De fiets is voorzien van het unieke Kalkhoff schakelsysteem, wat de motor even kort onderbreekt bij het schakelen. Dit zorgt voor een veel langere levensduur van alle componenten.

Een middenmotor en accu heeft ten opzichte van een voor- of achterwiel aandrijving meerdere voordelen:

1. Fijne gewichtsverdeling; door de plaatsing van motor en accu is het stuurgedrag van de fiets vrijwel hetzelfde als bij een gewone fiets.
2. Zeer betrouwbaar; doordat alle sensoren, accu, motor en computer bij elkaar zitten is er veel minder kans op storingen.
3. Veilig weggedrag; doordat de motor 'duwt' in plaats van trekt, heeft u veel meer controle over de fiets, ook in herfst en winter.
4. Direct stoppen; stoppen met trappen betekent ook direct stoppen met ondersteuning.
5. Door iedereen te herstellen; De ondersteuning is los van de wielen, dus ook de lokale fietsenmaker kan de fiets als een gewone fiets behandelen.

Kalkhoff bouwt zeer veel fietsen, wel 700.000 per jaar. Dit is meer dan Gazelle en Batavus bij elkaar produceren!


€ 2699